آتش سوزی واحد ۷۰ پالایشگاه آبادان + جزئیات واژگونی مرگبار اتوبوس در محور فیروزآباد-کوار/ ۱۵ کشته و ۲۷ مصدوم تاکنون مفقودی ۳ گردشگر در دامغان / یک نفر جان باخت تاثیر مصرف لبنیات بر کیفیت خواب نتایج نظرسنجی اسکای اسپورتس: کریستیانو رونالدو؛ برترین بازیکن تاریخ فوتبال تصاویر / مطبوعات شنبه ۲۸ تیر ماه ۱۴۰۴ / از آش شور شام تا دیپلماسی برای تعویق ماشه سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند

فرار پرسپولیس از محرومیت

باشگاه پرسپولیس بار دیگر خواستار پرداخت طلب گابریل کالدرون از منبع درآمدهای خود در AFC شد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۴ - ۲۴ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 15
کد خبر: ۱۰۲۳۳۶

به گزارش راهبرد معاصر باشگاه پرسپولیس به دلیل عدم پرداخت طلب گابریل کالدرون سرمربی پیشین این تیم و خواکین دستیار او از حضور در نقل و انتقالات تابستانی محروم شده است و نمی‌تواند بازیکن خارجی مد نظر سرمربی تیم را جذب کند.

سید مجید صدری رئیس هیأت مدیره باشگاه پرسپولیس که به تازگی سرپرستی این باشگاه را پس از استعفای جعفر سمیعی بر عهده گرفته قرار بود منابع مالی لازم برای پرداخت بدهی نزدیک به ۷۵۰ هزار دلاری را فراهم کند اما این پول فراهم نشد تا پرسپولیس نتواند به تعهد خود عمل کند.

حالا صدری برای اینکه بتواند با طلبکار بزرگ خارجی پرسپولیس تسویه داشته باشد مجدد سراغ منبع درآمدی باشگاه در AFC رفته است تا با توجه به قوانین موجود بین‌المللی پول کالدرون را بدهد.

سرخ‌ها قبل از اعلام رأی فیفا از کنفدراسیون فوتبال آسیا بارها خواسته بودند که این پول را پرداخت کند اما آنها حاضر به واریز این مبلغ به حساب کالدرون به دلیل تحریم‌های ارزی ایران نشدند.

با این حال صدری مسیر حقوقی جدیدی را در نظر گرفته است تا با توجه به اجرای محکومیت پرسپولیس و ورود پرونده بدهی مربوط به کمیته انضباطی فیفا به این ماجرا بتواند مسئولان AFC را متقاعد به این موضوع کند. مسئولان باشگاه پرسپولیس و فدراسیون فوتبال ایران با چراغ سبز جدید در این موضوع روبرو شده‌اند و امیدوار هستند تا این بار بتوانند بخشی از طلب ۳ میلیون دلاری خود را صرف پرداخت بدهی به اعضای خارجی پیشین کادر فنی کنند.

در صورتیکه کنفدراسیون فوتبال آسیا با درخواست حقوقی جدید باشگاه موافقت کند پرسپولیس می‌تواند قبل از پایان مهلت نقل و انتقالات تابستانی بار دیگر خریدهای مورد نیاز خود را داشته باشد./خبرآنلاین

ارسال نظر